ZENS Apple Watch Powerbank
Smart. Simple. Fast.
 
shop nu
Bezig met laden...
20%
visibility
shopping_cart

ZENS Apple Watch power bank - wit - 1300 mAh

by Zens wireless charging

55,00

44,00

ZENS takes wireless charging to the next level


Smartphones worden elk jaar mooier, interactiever, en sneller in het gebruik. Dat kun je niet zeggen van alle gear die je nodig hebt voor je smartphone zoals een adapter. Kan dit beter? Zens is met deze vraag aan de slag gegaan en ontwikkelt succesvol high-end oplossingen voor draadloos opladen met inductietechnologie. De Powerbank op pocketformaat voor Apple Watch bijvoorbeeld.

Zens Apple Watch Powerbank maakt met dit inductiesysteem opladen van je Apple watch super eenvoudig. Hoe het werkt? Je legt de Apple watch op de powerbank en dat is alles. Het pocketformaat is ideaal voor onderweg en doet het ook erg goed op het nachtkastje thuis. Het opladen van de powerbank gaat eenvoudig via Micro-Usb. De Powerbank bevat met de sterke ingebouwde batterij genoeg energie om je Apple watch tot 3 keer op te laden.

Zens is de innovatieve expert in draadloos opladen van smartphones. Gevestigd in het hart van één van Europa's meest vooraanstaande high-tech-centra in Eindhoven, ontwikkelt Zens state-of-the-art wireless charging producten die tot doel hebben de kwaliteit van leven te verbeteren.

Meer over de technologie is te raadplegen op www.makezens.com  


De prijzen zijn inclusief BTW * Verwachte verzending bij product op voorraad