Tjalle en Jasper spotnik
really cool lampshades
 
Tjalle en Jasper


Tjalle en Japser CPS Lamp series

 
 
Klassieke vormen en hedendaagse technieken gecombineerd tot hééle vette lampjes. Ook aan het comfort is gedacht. Door onze non-directional-light methode wordt direct in de lichtbron kijken haast onmogelijk gemaakt en ontstaat een sfeervol spel van licht en schaduw. De lamp komt als zelfbouwpakket compleet met handleiding, het is zo simpel als de video doet geloven.
 
 

Tjalle en Jasper over hun merk

Wij zijn Tjalle en Jasper en hebben sinds 2012 een eigen designmerk dat we voor het gemak Van Tjalle en Jasper hebben genoemd. Helder, toch?! De producten die we maken zijn te herkennen aan minimalistische, maar originele vormen. Praktisch in gebruik, aangeboden tegen een eerlijke prijs. Wij realiseren onze ontwerpen in onze werkplaats in Amsterdam-Noord.

Wij zijn beide opgegroeid in het Brabantse Bavel, waar we al op jonge leeftijd bevriend raakten. We delen veel interesses en zijn altijd al graag met onze handen bezig. Die passie uitte zich in een opleiding tot industrieel ontwerper. Vervolgens hebben we ons daarna verder ontwikkeld in de vormgeving en het maken van meubels.

Aanvankelijk gingen we onze eigen weg, maar na een designwedstrijd kwamen we erachter dat we elkaar sterker maken. Voor ons eigen designlabel maken we inmiddels kandelaars, lampen en boekenplanken. En we maken mensen natuurlijk blij met onze Dooie Mus!


De prijzen zijn inclusief BTW * Verwachte verzending bij product op voorraad