Tivoli Pal Bluetooth BT - zwart-wit

Radio speaker met bluetooth voor buiten

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 229,00
€ 206,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Specificaties: Functies: FM-ontvangst, AM-ontvangst, Bluetooth streaming, Aux-ingang, weerbestendig | Tuner type: analoog | Categorie: AM FM radios, Bluetooth radio, draagbare radio | In de doos : PAL BT, stereo mini kabel, ingebouwde oplaadbare batterij, adapter/oplader, gebruikershandleiding | Gewicht :0,87 kg | Afmetingen :15,88 x 9,37 x 9,86 cm (hxbxd)

Bluetooth speaker radio voor buiten, de tivoli Pal BT

Tivoli Audio

Your PAL, wherever you go

Zet de keuzeknop op Bluetooth, verbind uw muziekspeler met de PAL BT, en er is muziek! Makkelijker kunnen zelfs wij het niet maken.
 
Voordat de PAL er was, viel er van draagbare muziek meestal niet echt te genieten. De PAL zette een nieuwe standaard voor portable audio. Met het speciaal voor audio ontwikkelde Bluetooth A2DP-profiel sluit de PAL BT nu perfect op die standaard aan, zeker in combinatie met onze geavanceerde toonregeling. Met deze radio is draagbaar luisteren weer feest – tot diep in de nacht.

 


 
Met Bluetooth heeft u dus geen kabels meer nodig om uw draagbare muziekcollectie te beluisteren. Een hele bevrijding. En heeft u toevallig nog een muziekspeler zonder Bluetooth in huis? Geen zorgen! De PAL BT heeft natuurlijk ook een gewone auxiliary-ingang, en er zijn uitgangen voor opnameapparatuur en een hoofdtelefoon.
 
Draagbare apparatuur vereist draagbare power. Bij de PAL BT wordt die voeding verzorgd door een milieuvriendelijke NiMH batterij. De voordelen? U laadt de set in drie uur volledig op en kan vervolgens tot wel 16 uur genieten van radio of muziek, waar en wanneer u maar wilt. Van het bekende geheugeneffect heeft deze voeding namelijk totaal geen last. Zo krijgt onze PAL er weer een heel stel vrienden bij.
 
Gratis Tivoli App Download nu ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdekt u simpel de top 100 internet radiostations en maakt u radio luisteren op uw PAL BT, nog leuker!
 

Bekijk meer van Tivoli