Welkom in onze living design store. Hier vind je kleine producten voor het dagelijks leven, met mooi én goed design. Van audio tot barista gear, van fairtrade tassen tot bijzonder Hollands ontwerp. Dit zijn alleen die items waaraan stuk voor stuk veel aandacht is besteed. Wij geloven dat je er lang van gaat genieten.

Als de makers zelf, vinden wij het leuk je te inspireren met het verhaal achter het merk en de kwaliteit van de producten tastbaar te maken met de beste foto's en haarscherpe informatie. Zodat je duidelijk weet wat en van wie je koopt.
 

Nieuwe items? Vertel het ons

Heb jij een product voor onze store en interesse in een samenwerking met ons? Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe items! Mail naar mkraai@supb.nl en ik neem contact met je op.

Wie wij zijn?Mo de Vries: "In mijn werk ben ik altijd heel nieuwsgierig naar het verhaal achter het product. Dit verhaal wil ik dan ook met iedereen delen in onze store. Voor wie interesse heeft, ik vertel het liefst voluit over elk product, de achtergronden en de mooie details. Juist online willen bezoekers een goed beeld vormen over hun aankoop."   
 

Marco Kraai : "Supb is voor mij de plek waar ik met schitterende producten, creatieve makers en designliefhebbers mag werken. Hier komt alles bij elkaar. Naast mijn beroep als graphic designer is mijn passie voor product design er altijd geweest. Ik vind het super om met tastbare producten en materialen te werken en te mogen kiezen voor alleen maar goede items. Het scouten van producten is dan ook één van de leukste activiteiten in mijn werk." 

Ons plezier in design en innovatieve producten bracht ons op de idee te starten met Supb. Een kleine design store, zodat het leuk blijft en we alles met persoonlijke aandacht kunnen blijven doen.