Myomy tassen
My Paper Bag
 
Myomy my paper bag
Bezig met laden...
20%
visibility

Myomy My Paper Bag Long Handle Zip

Off black

149,00

119,00

20%
visibility
shopping_cart

Myomy My Paper Bag Go

Hunter Off black

200,00

160,00

17%
visibility
shopping_cart

Myomy My Paper Bag Go

Hunter original

229,00

189,00

30%
visibility

Myomy My Paper Bag Handbag

Hunter Dark Chocolate

139,00

97,30

30%
visibility

Myomy My Paper Bag Handbag

Hunter original

139,00

97,30

Het verhaal van Myomy

My Paper Bag by Ramon Middelkoop
Myomy tassen

Myomy: Let's do good

MYOMY do goods is het Nederlandse modemerk dat met haar producten de wereld een beetje mooier wil maken. Mooie designs voor haar klanten in het Westen; een mooi leven voor de makers in het oosten en een mooie aardbol door een zo schoon mogelijke productie. In 2007 startte zij met haar eerste design: MY PAPER BAG. Myomy selecteert met zorg Nederlandse ontwerpers om zo fairtrade productie en ecologisch gelooid leer te koppelen aan hoogwaardige leren tassen en mode-accessoires. Hiermee biedt MYOMY op eigen bodem een podium voor Dutch Design talent. Zowel bekende ontwerpers als Hans Ubbink en Ramon Middelkoop, als jonge talenten als Yvette van Eijndhoven en Nikki Giling tekenen voor de collecties van MYOMY do goods.
  
  

Het eerste design: My Paper Bag 

Een zwerver in de tram met een papieren tas was de inspiratiebron voor ontwerper Ramón Middelkoop; "doordat de papieren tas lange tijd gebruikt was had de tas een grote meerwaarde en schoonheid gekregen". Deze tas vormde de basis van de idee voor de leren MY PAPER BAG.

Ecologisch leer, fairtrade en trotse makers

In India wordt iedere tas met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Door jarenlange nauwe samenwerking en de implementatie van een zorgvuldig ontwikkeld kwaliteitssysteem kan de kwaliteit van MYOMY’s fairtrade productie zich inmiddels meten met de high end producenten uit onze wereld. In Mongolië is de productie opgestart onder de strenge kwaliteitseisen van het ADUU MAL project. De fairtrade certificering in India zorgt ervoor dat iedere tas die u aanschaft bijdraagt aan een menswaardig bestaan door bij voorbeeld het bieden van goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie.

Het leer is van hoge kwaliteit en afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies in India en Mongolië. Gedurende het looiproces maakt MYOMY zo min mogelijk gebruik van zware metalen en chemicaliën, zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft. Doordat het leer in de drum haar kleur krijgt en de huid van ieder dier anders is heeft iedere tas van Myomy haar unieke karakter.
 
 


De prijzen zijn inclusief BTW * Verwachte verzending bij product op voorraad