Puebco Raw
Accessoires voor thuis
 
puebco


“puebco”

Puebco: het begon bij het materiaal

Drie uur rijden van Delhi, komen we aan bij een handelsstad. Hier is een markt bekend om de handel in microscopen, bekers en grondstoffen en ook heel veel winkels die oude leger voorraden verkopen. PUEBCO vond in één van deze winkels paraffine-gecoate doeken, hoog opgestapeld tot aan het plafond. Hoewel deze doeken normaal gebruikt voor vrachtwagens en tenten als nieuw te koop waren, waren ze een beetje 'grauw'. Dit was de inspiratie voor een zoektocht naar vergelijkbaar materiaal dat we goed in een product konden hergebruiken. PUEBCO vond een fabriek die een kleine hoeveelheid originele paraffine-doeken kon leveren. Door een kritische kijk op de details zoals de grote van een stempel of afsluiter kostte het ons een heel jaar om dit item te reproduceren. We hebben geen concessies gedaan, mooi toch. 
 
“puebco materials”
PUEBCO is gestart met een simpel idee. Ze willen ongebonden maken wat ze willen, geleid door één basisconcept: nieuwe waarde creëren door zoveel mogelijk hergebruik van materialen.

PUEBCO maakt producten voor het dagelijks leven rondom huis. Geïnspireerd door materialen en culturen uit de hele wereld, ontwikkelt PUEBCO nieuwe, vaak geupcylede producten met een raw look & feel.


De prijzen zijn inclusief BTW * Verwachte verzending bij product op voorraad