Paperclock - sky blue

A/B by Anno Benk

Verzendkosten

€ 0,00 

Artikel is op voorraad

1-3 dagen

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Specificaties - Design: Ivan Kasner | Afmeting: 20x20x3,5 cm | Materiaal: Body, PaperFoam® , Wijzers: gelakt aluminium | Batterijadvies: oplaadbare 1,5 Alkaline type LR 6 (niet inbegrepen) | Kleur: Sky blue | in de shop in meerdere kleuren verkrijgbaar 

Anno Benk Paperclock


Innovatief en tijdloos. De Paperclock is het eerste consumentenproduct gemaakt van PaperFoam®: een in Nederland ontwikkeld biologisch afbreekbaar materiaal uit de verpakkingsindustrie. Paperfoam wordt gebakken als een wafel en krijgt zijn stevigheid als er genoeg constructie in het ontwerp zit. In het design van de Paperclock zijn de functionele eigenschappen van een klok gebruikt om deze constructie tot stand te brengen. De marmering in het oppervlak die ontstaat tijdens het bakken van de klok geeft elk product zijn eigen unieke tekening.

About Anno Benk


Anno Benk - in 2015 opgericht in Amsterdam - maakt origineel en functioneel design voor de levens van nu. Dit is Nederlands design op z’n best: betaalbare producten met een eerlijk productieproces. Anno Benk kiest altijd voor kwaliteit en de productie vindt bij voorkeur plaats in Nederland, of anders dichtbij in Europa.
  

"Every generation deserves its own decor.
Our products are made to live like today."

shop nu
 

Bekijk meer van Anno Benk